Por-, csepp- és ütésálló telefon a Vodafone-tól

Itt a Samsung "félkatonai" készüléke, a Samsung B2700

A Samsung B2700 nemcsak por-, csepp- és ütésálló, de magasságmérővel, iránytűvel, lépésszámlálóval és beépített elemlámpával is rendelkezik, így sötétben sem jelent gondot a tájékozódás.

2009.03.27 12:42ictpress

A készülékben 2 MP-es kamera, MP3 lejátszó és FM rádió található. A 15 MB alapmemóriájú telefon microSD kártyával tovább bővíthető. A Bluetooth kapcsolattal rendelkező Samsung B2700 telefon már 3G adatátvitelt is biztosít.

A Samsung B2700 készüléket áprilisban követi a gyártó másik strapabíró telefonja a Samsung B2100.  Ütésálló uretán borítással rendelkezik, a vízálló borítás pedig 30 percen át védelmet biztosít az egy méter mély vízben is. A Bluetooth kapcsolatot és 2G adatátvitelt biztosító készülékben zajszűrő és beépített zseblámpa is található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.