Három mobillal támad a Samsung

Win Mobile 6.5-ös telefon a Samsungtól

A Samsung a közeljövőben három új mobiltelefont tervez a piacra dobni, melyek közül az egyiken a Windows Mobile 6.5 operációs rendszer fut majd.

2009.01.27 08:21koac, ma.hu

A hírek szerint a mostanáig be nem jelentett Windows Mobile 6.5-ön futó készülék jelenleg Samsung Pivot névre hallgat, és várhatóan az i780-as helyére érkezik majd. A telefon QWERTY billentyűzettel, 5 megapixeles kamerával, GPS-szel, Bluetooth-szal és Wi-Fi-vel is rendelkezik.

A második készülék Louve néven fut, és egy szétcsúsztatható telefont tisztelhetünk a személyében. A Louve-ra Windows Mobile 6.1-es operációs rendszer kerül, de tudni lehet egy 3.2 megapixeles kameráról is.

A harmadik jövevény a Samsung B2100-as lesz, mely a Samsung Solid M110-et lesz hivatott helyettesíteni. A készülék kialakítása révén extrémebb körülmények között is bírni fogja a gyűrődést. A hírek szerint nagyjából annyit tud majd, mint a B2700-as, igaz néhány funkció hiányzik majd belőle, többek között a 3G és a lépésszámláló is.

A készülékek árairól és megjelenéséről egyelőre nincs konkrét információ. A Samsung ezen adatokat várhatóan a február közepén megrendezésre kerülő Mobil World Congress keretein belül osztja majd meg a sajtóval.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.