Hamarosan érkezhet a Loches

Nevet kapott a Samsung csúcstelefonja

A nyolc megapixeles kamerájáról híres S8300-as Samsung telefon végre nevet is kapott. A készülék Loches néven fog piacra kerülni, ha hinni lehet a híreknek, nem is olyan sokára.

2009.01.23 13:55koac, ma.hu

A Samsung zászlóshajójának számító készülékről már több információ kiszivárgott korábban, most ezek gyakorlatilag mind megerősítést nyertek. A duralumin házban csücsülő telefon egy 2.8 hüvelykes WQVGA felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, mely 16 millió szín megjelenítésére képes.

A már említett nyolc megapixeles kamera dual LED flash-sel, autófókusz illetve videórögzítési funkcióval is rendelkezik. A telefon támogatja a HSDPA hozzáférést, van benne Bluetooth 2.1 és GPS, míg a készülék belső memóriája csupán 60 mega, melyet természetesen feljebb tornázhatunk egy microSD kártya segítségével.

A készülék áráról, és megjelenési idejéről egyelőre nincsenek konkrét információk, habár igen valószínűnek tűnik, hogy a Samsung a február közepén Spanyolországban megrendezésre kerülő Mobile World Congress keretein belül mutatja majd be a Lochest.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.