Egészségügyi problémái összetettebbek

Még nem tér vissza Steve Jobs

Az Apple vezérigazgatója cáfolta a június eleji visszatéréséről szóló híreket. A WWDC fejlesztői konferencián az amerikai számítógépgyártó alelnöke mond majd beszédet.

2009.05.14 19:00ictpress

Több oldal is írt arról a közelmúltban, hogy Steve Jobs fogja megnyitni az Apple minden évben megrendezésre kerülő Worldwide Developers Conference nevű fejlesztői találkozóját, és újra munkába áll. A betegszabadságon lévő Apple vezér egy munkatársainak küldött emailben cáfolta az értesüléseket, és a következő hónap végére ígérte a visszatérését a céghez.

"A folyamatos érdeklődés a betegségemről zavar engem, a családomat és mindenkit az Apple-nél. Ráadásul a múlt héten kiderült, hogy egészségügyi problémáim összetettebbek, mint eredetileg gondoltam. Annak érdekében, hogy elkerüljem a rivaldafényt és a gyógyulással tudjak foglalkozni, a cégnél pedig továbbra is a különleges termékeink előállításával tudjanak foglalkozni, úgy döntöttem, hogy június végéig meghosszabbítom a betegszabadságomat." - írta Steve Jobs.

Az Apple vezérigazgatója idén januárban egészségügyi okokra hivatkozva szabadságra ment, meg nem erősített értesülések szerint a távozás oka egy korábban sikeresen kikezelt hasnyálmirigy rák visszatérése volt. Az idei WWDC-n többek között az iPhone harmadik verziójával és a Snow Leopard operációs rendszerrel kapcsolatban várhatóak bejelentések.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.