Sok tesztelés még hátravan

A Sony Ericsson nem sieti el az Android bevezetését

A Sony Ericsson még egy ideig nem készül el a Google Androidot használó telefonjával, mondta el a cég ügyvezetője. A kérdésre, hogy mikor érkezik az első ilyen készülékük, nem válaszolt.

2009.04.20 09:51ictpress

A legtöbb cég gyorsított tempóban próbál kijönni Android operációs rendszerrel szállított telefonjaival, de a Sony Ericsson bejelentése alapján még várnia kell a vásárlóknak, hogy a svéd-japán mobilgyártó készülékein is használhassák a Google szoftverét. Hideki Komiyama, a cég ügyvezetője elmondta, hogy sok tesztelés hátravan még, de szerinte még nincsenek késésben.

Az Androidot a Sony Ericsson is kiemelt fontosságú operációs rendszerként kezeli, akár a Microsoft Windows Mobile-t, vagy a Symbian-t. A cég most elsősorban a felhasználói élmény fokozására, és a felhasználói felület tökéletesítésre koncentrál, írta meg a Reuters. A Sony Ericsson, a japán Sony, és a svéd Ericsson közös vállalkozása súlyos első negyedéves veszteséget jelentett be pénteken, és jelenleg 20 százalékos leépítést tervez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.