Az év második felére várják

Idén jöhet az Android-alapú Acer mobil

Állítólag már idén piacra dobja első, Android operációs rendszerrel szállított okostelefonját az Acer.

2009.03.20 09:59ictpress

A céges források szerint az év második felében várható egy ilyen készülék megjelenése. A tajvani Acer februárban mutatott be négy mobiltelefont, ami lényegében a tavaly felvásárolt E-Ten Information Systems okostelefongyártó termékkínálatának továbbvitele. A cég elnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy három éven belül az összbevétel 10 százaléka már a kézi eszközökből származhat.

A gyártó már korábban arról beszélt, hogy a Windows Mobile 6.1 mellett más platformra épülő megoldáson is dolgoznak, kézenfekvő választás lenne a Google Android. Az első ilyen rendszerrel szállított készülék a HTC-től érkezett, de idén már a Samsung, az LG, a Sony Ericsson, és a Motorola Androidos telefonjai is megjelennek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.