Az MC560 a korábbi C5550 MFP készüléket váltja le

Új multifunkciós nyomtató az OKI-tól

Az OKI új multifunkciós modelljének produktivitása és az üzemeltetés költséghatékonysága is javult a korábbiakhoz képest, köszönhetően a nagyobb kapacitású festékpatronoknak, a továbbfejlesztett multi-tasking megoldásnak és a készülék könnyebb integrációját lehetővé tevő adottságoknak.

2009.04.07 18:30ictpress

A felhasználók dokumentumkezeléssel kapcsolatos legutóbbi igényeire és kéréseire gyorsan reagálva, az OKI Printing Solutions kifejlesztette legújabb multifunkciós termékét, melyet főként a kisebb munkacsoportoknak, illetve kis- és középvállalkozásoknak ajánl.

Az MC560 a korábbi C5550 MFP készüléket váltja le, s tökéletes kiegészítője lesz a már meglévő, egyébként is impresszív MFP családnak. Az új modell megoldást kínál a változó üzleti igényekre, s funkciói úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljen a vállalkozások szükségleteinek. Több rugalmasság, nagyobb hatékonyság és alacsonyabb költségszint (TCO) jellemzi a készüléket, amely jellemzők ma bármely vállalkozás számára alapvető elvárásként szerepelnek egy multifunkciós irodai készülék felé. Csakúgy, mint elődje, az MC560 teljesen integrált, négy az egyben, színes és fekete nyomtatást biztosít, kielégítve a leterhelt irodák igényeit is.

A nagy kapacitás mellett az OKI nyomtatója kombinálja a professzionális nyomtatási és másolási minőséget az alacsony árral. Az LDAP címtár elérési funkciónak köszönhetően az MC560 könnyen illeszthető a meglévő informatikai rendszerbe, így a felhasználók egyszerűen és gyorsan szkennelhetnek dokumentumokat, a létrejövő fájlok pedig akár e-mailben is továbbíthatóak. A párhuzamos feladatok hatékonyabb elvégzését támogató fejlesztéseknek köszönhetően lényegesen kevesebb időkiesést okoz az egy időben felmerülő munkák feldolgozása. Például fax-küldéssel nem kell megvárni a futó nyomtatás befejezését.

Emellett a nagyobb kapacitású festékpatronok tovább növelik a rendelkezésre állást, s nem elhanyagolható módon csökkentik a teljes költségszintet, a biztonságról pedig a 802.1x vezetékes hálózati azonosítási szabvány gondoskodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.