Új iPhone modell érkezését várják

Júniusban ismerteti az Apple az újdonságait

Június második hetében tartják az Apple Fejlesztői Konferenciát (AWDC) San Franciscóban.

2009.03.27 14:20ma.hu

Kedden jelentette be az Apple a konferencia időpontját, ahol több mint 1000 mérnöke lesz jelen, és várhatóan 5000 külső fejlesztő. Az esemény középpontjában az új iPhone szoftver lesz, és az operációs rendszer Snow Leopard kiadása. Az Apple már múlt héten bemutatta az iPhone 3.0 szoftvert, és a hozzá tartozó fejlesztői eszközkészletet, és iparági elemzők egy új iPhone modell érkezését várják.

A múlt évben Steve Jobs mutatta be a színpadon az 3G iPhone-t, ami hatalmas sikert aratott a piacon, 6,9 millió darabot adtak el belőle az első három hónapban, írta meg a Reuters. Steve Jobs június végéig betegszabadságon van. A szóvivő a kérdésre, hogy megjelenik-e az eseményen Steve Jobs, annyit mondott, Steve betegszabadságon van, és nincs ezzel kapcsolatos új bejelentése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.