Exkluzív kinézetű laptop

Megérkezett a Dell luxusnotebookja, az Adamo

A Dell Adamo nevű új laptopját az olyan szupervékony noteszgépek ellenfelének szánja, mint a MacBook Air, és aHP Voodoo Envy.

2009.03.18 08:53ictpress

A gépben 1,2 vagy 1,4 GHz-es ultraalacsony feszültségű Core 2 Duo processzor van, üzemideje a lítiumpolimer akkumulátornak köszönhetően akár az 5 órát is elérheti. Vastagsága 16,5 mm, és 1,8 kilogramm tömegű, ez azonban nem előrelépés az Apple és a Lenovo pehelysúlyú gépeihez képest. Borítása alumínium, amit akár fekete színben is meg lehet rendelni.

A 2000, illetve 2699 dolláros Adamoval azonban nem a tömegeket akarják meghódítani. Inkább egy, a cég arculatát építő termékről van szó, amely bizonyítani akarja, hogy a Dell-nél is tudnak exkluzív kinézetű laptopot készíteni. A korábban szinte csak vállalati ügyfelekre koncentráló gyártó egyre nagyobb figyelmet szentel a fogyasztói piacra is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.