A fiatal közönség a célpont

Twitterezik az angol királynő

Az angol királynő a Youtube után a Twitteren is üzeneteket tesz majd közzé. A királyi család az internetes megjelenéssel a fiatalok körében szeretne népszerűbbé válni.

2009.03.05 10:47ictpress

A királynő beszédéről a Brit Nemzetközösség napja alkalmából a Westminster Apátságban tartott ökomenikus istentiszteleten a Twitteren keresztül is lehet majd tájékozódni hétfőn.

A rendkívül gyorsan népszerűvé vált ismertségi hálózaton, melyen maximum 140 karakteres formázatlan sms-ek formájában értesíthetik mindennapjaik izgalmas eseményeiről a felhasználók azt, akit érdekel, a királyi család hivatalnokai helyeznek majd el olyan üzeneteket, amik a szertartás minden mozzanatát nyomon követik. A modern nemzetközösség hatvanadik évfordulóján tartott ünnepségről szóló sms tájékoztatók, az apátság szóvivője szerint spontának lesznek és a nyelvezetük hasonlítani fog a mikroblog szolgáltatáson olvasható szövegek többségének a stílusához.

A királyi család az előző hónapban Sir Berners-Lee, a html protokoll és ezáltal az internet feltalálója segítségével újította meg a honlapját, korábban pedig saját Youtube csatornát is indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.