Kommenttörlési lehetőség a YouTube-on

Előre egy szebb, békésebb YouTube-ért

A YouTube, a világ legnagyobb videómegosztó oldala mindig is híres volt a tömérdek haszontalan kommentről, melyet az oldalra feltöltött videók generáltak. Egy újítás révén, ennek a tendenciának vége szakadhat.

2009.01.26 18:11koac, ma.hu

Sajnos, az új lehetőség a YouTube-on elsősorban az emberek lelkiismeretére apellál, ugyanis azt a lehetőséget kínálja fel számukra, hogy visszamenjenek és letörölhessék korábbi felesleges, idióta, oda nem illő kommentjeiket.

Bár valószínűleg rengeteg szemét így is megmarad majd, ha az emberek akár csak pár percet is rászánnak a hülyeségeik eltávolítására, minden bizonnyal jóval élvezhetőbb, sőt mi több hasznos lesz a videókhoz kapcsolódó kommentek olvasása.

És egy, a témához kapcsolódó kiegészítés: Christopher Finke jóvoltából elkészült egy Firefox addon, mely a youtube-os kommenteket szűri különböző szempontok szerint. Ha nem szeretnénk olyan kommenteket látni, melyeket csupa nagybetűvel írtak, vagy ami hemzseg a helyesírási hibáktól a YouTube Comment Snob elintézi nekünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.