Bővült a DVDrent profilja

DVDrent.hu: kölcsönzés mellett már áruház is

A héten egyedülálló ajánlattal egészítette ki szolgáltatását Magyarország első számú DVD-kölcsönzője, a DVDrent.hu. Előfizetőik mostantól nem csak kölcsönözhetik, hanem rendkívül kedvező áron vásárolhatnak is a kínálatban lévő filmekből.

2008.01.25 06:30ma.hu

A filmek kiválasztása és megvásárlása a kölcsönzéshez hasonlóan a weboldalon történik, a rendeléseket a DVDrent.hu futárai néhány napon belül kézbesítik Budapest területén belül, ráadásul ha az ügyfelek a kölcsönzött filmekkel együtt kérik a szállítást, akkor ingyenesen, külön kézbesítési díj nélkül kapják meg a vásárolt lemezeket.

A folyamatosan bővülő kínálatban a friss DVD-megjelenések mellett régebbi, népszerű kiadványok is helyet kapnak, a bolti áraknál mintegy 30%-kal kedvezőbb áron.

"Rendkívül agresszív árazással szeretnénk új ügyfelekre találni szolgáltatásunkkal és meglévő ügyfeleink számára egy helyen megoldani mindenfajta filmigényüket.

A DVDrent.hu vásárlási lehetőségével célunk az volt, hogy előfizetőinknek a házi filmkönyvtáruk építésére épp olyan pénztárca-barát megoldást nyújtsunk, mint ahogy azt a kölcsönzői modellel tesszük. Ezzel a DVDrent.hu nem csak a filmkölcsönzés, hanem az elektronikus DVD-kereskedelem meghatározó szereplőjévé válik."
- mondta el a fejlesztés kapcsán Porkoláb Péter, a DVDrent Kft. ügyvezető igazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.