Ráuntak, hogy másnak csinálnak gépeket

MacBook Air riválist készít a Quanta?

Bizonyos források szerint az eddig inkább mások számára noteszgépeket készítő Quanta jelenleg egy saját laptopon ügyködik, mely az Apple MacBook Airjének lehet majd vetélytársa. Legalábbis méreteiben, egyébként inkább az alacsony árfekvésű piacra érkezhet majd a Quanta gépe.

2009.01.26 09:13koac, ma.hu

A hírek szerint a Quanta által készített gép vastagsága 1-2 centiméter között mozog majd, de technikai minőségében egy fokkal feljebb áll majd, mint a legnagyobb netbookok, mint például az MSI X-Slim 320-as gépe, mely 13.4 hüvelykes mérete ellenére Intel Atom processzort használ az árak alacsonyan tartásának érdekében.

Hogy milyen specifikációval érkezhet majd a Quanta gépe, egyelőre nem tudni. Az nagyon valószínűnek tűnik, hogy a gépük már elkészült, de egyelőre a tömeggyártásról még nincs szó, így a következő néhány hónap során nem várható, hogy felbukkan a piacon a Quanta noteszgépe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.