Távmunka

Már 10 ember is indíthat csoportos hívást Viberen keresztül

A koronavírus-járvány miatt tette meg a lépést a cég.

2020.03.13 14:56ma.hu

Megkétszerezi a csoportos hívás-szolgáltatásában részvevők számát a Rakuten Viber, így március 12-étől egyszerre akár tízen is bekapcsolódhatnak egy beszélgetésbe.

A vállalat a koronavírus-járvány elhatalmasodására való tekintettel bővítette egyes fejlesztéseit, hogy a családok, munkatársak és iskolák egyre növekvő kapcsolattartási igényeinek megfeleljen.

„A koronavírus gyors terjedése miatt egyre több ember dolgozik távmunkában, mi pedig szeretnénk biztosítani számukra a biztonságos és védett környezetet, hogy zavartalanul folytathassák munkájukat a világ bármely pontjáról”- mondta Ofir Eyal, a Rakuten Viber üzemeltetési igazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.