Új színes digitális nyomdagép a Xeroxtól

Kiváló képminőséget biztosít az iGen4

A Xerox Magyarország Kft bevezette a vállalat termékskálájának új zászlóshajóját, a nagy teljesítményű, kiváló minőségű, íves technológiát használó Xerox iGen4 digitális nyomdagépet.

2008.12.11 09:07ma.hu

A kereskedelmi nyomdák, a fotóstúdiók, a könyvnyomdák, a direktmarketing-ügynökségek és a digitális szolgáltatók munkáját meghatározza a digitális nyomdák rendelkezésre állása, amelyek képesek rövid idő alatt kis példányszámban könyveket, albumokat, direktmarketing-leveleket, személyre szabott kiadványokat és egyéb anyagokat gyártani. Nekik jelentenek tökéletes megoldást a Xerox digitális nyomdagépei, amelyek megváltoztatták a hosszú ideig az ofszetnyomtatásra szorítkozó piacot.

A készülék ofszet- és fotóminőségű, egyenletes színű képeket készít az elsőtől az utolsó nyomatig. A berendezés ideális választás igényes nyomtatványok, direktmarketing-anyagok és képeket tartalmazó kiadványok gyártásához, vagyis éppen azokhoz a munkákhoz, amelyek a legtöbb bevételt hozzák a nyomdák számára. A nyomdagépek rendelkezésre állása kulcsfontosságú tényező a jövedelmezőség szempontjából. Egyes automatizált kezelői feladatoknak köszönhetően az iGen4 termelékenyebb elődeinél: a munkálatokat ritkábban kell megszakítani a beállítások miatt, az üzemeltetési költségek így csökkennek.

Az új eszköz használatával javítható a digitális és a hagyományos nyomtatás közötti megtérülési határráta, azaz gyorsabb és gazdaságosabb lesz egyre több anyagot digitális eljárással gyártani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.