Xerox

Újabb irodai eszközök a Xeroxtól

A Xerox nem olyan régen frissítette termékeit, most az irodai gépekről (nyomtatókról, szkennerekről és egyéb multifunkcionális gépekről) lesz szó.

2008.10.20 09:13Z., ma.hu

A különböző méretű vállalatok minél szélesebb körű dokumentumkezelésének biztosítása érdekében a Xerox kibővítette WorkCentre 5200-as sorozatát, amelynek legújabb tagja a percenkénti 22 oldal feldolgozására képes WorkCentre 5222 fekete-fehér multifunkciós nyomtató. A kétoldalas nyomtatásra alkalmas új termék 512 MB memóriával rendelkezik.

Ezenkívül a Xerox színes szkennelési lehetőségekkel látta el a WorkCentre 5225 és a WorkCentre 5230 multifunkciós eszközök szolgáltatáskínálatát. A WorkCentre 5225A és a WorkCentre 5230A 25 illetve 30 oldalt nyomtat percenként. A WorkCentre 5200 sorozatba tartozó multifunkciós nyomtatók úgynevezett Extensible Interface Platformmal (EIP-vel) rendelkeznek, amely lehetővé teszi a szoftverértékesítőknek és -fejlesztőknek, hogy alkalmazásokat adjanak hozzá az eszközökhöz, és személyre szabják az érintőképernyőt.

A vállalat a WorkCentre 5600 fekete-fehér multifunkciós sorozat szoftverjeit is frissítette, hogy azok megfeleljenek a manapság folyamatos változó IT-szabványoknak és -protokolloknak. IPv6- és Microsoft Web Services on Devices (WSD)-támogatása révén a 32-87 oldal/perces sebességtartományban dolgozó WorkCentre 5600-ás sorozat az IT-szakemberek számára most még vonzóbb nyomtatási lehetőségeket kínál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.