Új Xeroxok

Gyors, költséghatékony üzleti nyomtatók a Xeroxtól

A májusi termékbejelentéseket követően a Xerox két új, megfizethető asztali berendezéssel jelentkezik, amelyek kiváló munkaminőséget garantálnak kisebb irodák, munkacsoportok számára.

2008.07.15 12:59

A Phaser 3435 fekete-fehér, hálózati kapcsolattal ellátott lézernyomtató kétoldalas nyomtatási lehetőséget biztosít, így tökéletes eszköz a kis- és közepes méretű vállalkozások számára, de teljesítményét a nagyobb vállalatok munkacsoportjai is ki tudják használni.

„A cég mérete és anyagi keretei nem szabhatnak gátat a minőségi nyomtatásnak. A Phaser 3435 kis méretű, ugyanakkor gyors nyomtató, amelynek rendkívül jó az ár-érték aránya” – mondta Sophia Doudchenko, a Xerox Magyarország belépő szintű irodai termékekért felelős regionális üzletág-igazgatója. 1200 dpi-s képfelbontásával, PostScript 3 és PCL6 támogatásával a Phaser 3435 éles, részletgazdag képeket nyomtat, ezenkívül különféle méretű és súlyú papírt használhatunk hozzá. Az eszköz alkalmas vízjelek, poszterek, valamint brosúrák nyomtatására is.

Phaser 3100 egyszerűen használható, megbízható multifunkciós berendezés, amely 21 lap/perc sebességű teljesítményre képes, és számítógépre valamint USB-re is szkennelhetünk vele. Optikai karakterfelismerő szoftvere a beolvasott dokumentumot szövegesen visszakereshető formátumba konvertálja. Az eszköz USB WiFi hálózati adapterrel is megvásárolható, amely biztosítja a vezeték nélküli kapcsolatot a nyomtató és a számítógép(ek) között.

A Phaser 3100 automatikus lapadagolóval is rendelkezik, továbbá 250 lap tárolására képes, így ritkábban kell papírt cserélni benne. A nyomtatóval hivatalos irataink és igazolványaink mindkét oldalát rá tudjuk másolni egy oldalra, ezzel is festéket takaríthatunk meg.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.