Remek hétvégét zárt a Microsoft játékgépe

Xbox 360 - PS3 3:1

Az Xbox 360 rekordeladásokat produkált a Hálaadás hétvégéjén az Egyesült Államokban. Nem elég, hogy a tavalyi eredményüket jócskán felülmúlták, még a nagy riválist is sikerült csúnyán helyben hagyniuk.

2008.12.02 19:37koac, ma.hu

A Microsoft részéről nem meglepő módon nagy örömmel közölték, hogy Xbox 360 játékkonzoljuk rekordeladásokat produkált a mögöttünk hagyott hétvégén. A becslések szerint körülbelül 25%-al adtak el többet most a gépükből, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Ami ezen felül talán még fontosabb a cég számára, hogy ezen a hétvégén háromszor annyi fogyott az Xbox 360-as masinákból, mint a konkurens Sony Playstation 3-as gépeiből.

A hatalmas különbségen igazán nem lehet csodálkozni, hiszen árleszállítása óta Európában is remek eladásokat produkál a Microsoft gépe, míg a Sony már korábban bejelentette, hogy ők csak 2009-ben csökkentik áraikat. Ha valóban így lesz, az egész ünnepi szezonban hasonló eredményekkel számolhatnak, mint a mostani hétvégén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.