Újítás

Jelen időben fordít a fülhallgató

Nem projekt, nem elképzelés, már előrendelhető fázisban van a Waverly Labs terméke.

2016.05.23 10:47ma.hu

A történet szerint Andrew Ochoa vállalkozó fejében akkor született meg az ötlet, amikor megismerkedett egy francia lánnyal, és nem tudott beszélgetni vele - írja a hirado.hu.

Mit tehetett volna, újra feltalálta a Galaxis útikalauz stopposoknak mintájára a fülbe helyezhető, valós idejű fordítógépet, s Pilótának nevezte el. C'est génial.

Tulajdonképpen egy hordozható okoseszköz a Waverly Labs a hallókészülékre emlékeztető Pilóta. Két személy társalgását tudja jelenleg fordítani, valós időben, ráadásul offline: tehát semmilyen adatkapcsolatot nem igényel.


Sokkal többet nem tudni a 300 dolláros, 2017-ben megjelenő eszközről, mint amennyi a rövid videón is látható: a vásárlással érdemes megvárni az első teszteket, vásárlói visszajelzéseket. A gyártó szerint a kütyü francia, spanyol, olasz és angol nyelveken működik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.