Ez is okos

Windowszal, Androiddal és Firefox OS-szel is használható az Alcatel új telefonja

A kedvező árú, háromféle kijelzővel szerelt Pixi 3-at a Las Vegas-i CES-en fogják bemutatni.

2015.01.04 13:00ma.hu

Új okostelefont mutat be az Alcatel a Las Vegas-i CES-en. A "kedvező árú" Pixi 3 legnagyobb különlegessége, hogy Windows Phone, Android és Firefox OS operációs rendszerrel is használható lesz. A The Verge értesülései szerint a cég négyféle változatban dobja piacra a készüléket: a 3G-s, 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt modell mellett egy 4, egy 4,5 és egy 5 hüvelykes, LTE-kompatibilis verzió is kapható lesz.

A kínai gyártó azért fejlesztette ki új "multiplatform okostelefonját", hogy lehetővé tegye a felhasználók számára, hogy otthon, a munkában és szabadidejükben is ugyanazt az operációs rendszert használhassák. A három, egymástól teljesen különböző szoftver "összebékítése" nem lehetett könnyű feladat - szerencsére az Alcatelnek a Windows Phone-t, az Androidot és a Firefox OS-t futtató eszközök gyártásában is komoly tapasztalata van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.