Még mindig veszteséges

2010-től lehet nyereséges az Alcatel-Lucent

Az utóbbi négy hónap legnagyobb tőzsdei emelkedését produkálta az Alcatel-Lucent a párizsi tőzsdén, miután a Paul Tufano pénzügyi vezetője bejelentette, hogy a vállalat 2010 második felében válhat nyereségessé.

2009.03.13 19:35ictpress

A világ legnagyobb vezetékes-telefon hálózati eszközök gyártójának papírjai 16 százalékkal emelkedtek, a Bank of America pedig semlegesről vételre változtatta a papírok besorolását.

Múlt hónapban a párizsi székhelyű Alcatel-Lucent sorozatban a nyolcadik negyedéves veszteségét jelentette be, és 3,91 milliárd eurós veszteséget írt le, ez az előző év hasonló időszakához képest jelentős emelkedés, ugyanis akkor 2,58 milliárd euró veszteséget volt kénytelen elkönyvelni a vállalat, írja a Bloomberg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.