Maximális teljesítmény és üzemidő

Toshiba laptopok, játékrajongóknak és grafikusoknak

A 17 hüvelykes Qosmio X70 és Satellite P70 egyaránt full HD kijelzővel, négymagos Intel Core i7 processzorral valamint dedikált videokártyával igyekszik elnyerni a teljesítménymániások figyelmét.

2014.11.02 09:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Toshiba

A Full HD (1920x1080 pixeles) felbontású, LED-háttérvilágítású, 17 hüvelykes, 300 NIT fényerejű kijelző révén egyik laptop LCD-jére sem lehet panasz. A Qosmio X70 beépített harman/kardon hangszórókkal bír: a DTS Sound eljárás megemeli a hangerősséget, kiemeli a basszust, a hang tisztaságát javítja, és térhangzást biztosít.

A 4 GB GDDR5 VRAM-mal ellátott, beépített AMD Radeon R9 M265X egység nagy grafikus sávszélességet biztosít. Az AMD Enduro technológia intelligens vezérléssel a kártyát úgy szabályozza, hogy mindig a szükségleteknek megfelelő teljesítményt nyújtsa, ugyanakkor az akkumulátor üzemideje a lehető leghosszabb legyen. A dedikált grafikus adapter mellett Intel Quad Core i7 processzor működik. A beépített, akár 2 TB HDD-nek vagy 1 TB SSHD-nek köszönhetően pedig a laptopon elegendő hely áll rendelkezésünkre játékaink, dokumentumaink, filmjeink, fotóink tárolására.

Beépített, Ultra HD felbontást támogató HDMI-kimenetére 4K-s televízió is köthető. A két, teljes méretű USB 3.0 és két USB 2.0 portra számos eszköz csatlakoztatható. A beépített Intel WiDi segítségével pedig a notebookhoz egy megfelelő kijelzőt vezetékek nélkül csatlakoztathatunk, így fotóinkat, videóinkat, zenéinket még egyszerűbben mutathatjuk be barátainknak, családunknak. A készülékbe épített Blu ray BD-RE (XL) meghajtónak köszönhetően HD felbontású filmjeinket útközben is megtekinthetjük, valamint az akár 100 GB kapacitású lemezeinken tárolt adatainkat is kezelhetjük. Fotóinkat, videóinkat, zenéinket a beépített, UHS-II támogatással is rendelkező Bridge Media kártyaolvasóval, nagy sebességgel másolhatjuk egyik eszközünkről a másikra.

A Qosmio X70 óezüst bevonatú, matt vörös alumínium díszítőelemekkel ellátott készülékháza keret nélküli, szigetes kialakítású billentyűzetet kapott, melyet piros színű, ledes háttérvilágítással látták el.

Az asztali számítógépeket kiváltani hivatott Satellite P70 számos, a Qosmio X70-ben is megtalálható funkcióval rendelkezik. A szálcsiszolt, aranyszínű burkolat alumínium készülékházat rejt, billentyűzete fehér színű háttérvilágítással rendelkezik.

Mindkét modell még az idei év során boltokba kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.