Opcionális 4G-vel

Akár egész nap a mobilhálózaton lóghat a Lenovo új tabletje

Egyszerre akár tíz ujjal is lehet nyomogatni a kínai gyártó legújabb, Windows-zal vagy Androiddal egyaránt elérhetővé vált tabletjét.

2014.10.12 13:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Lenovo

Első alkalommal szerepelnek a Lenovo kínálatában windowsos modellek, 8 és 10 hüvelykes méretben, de 8 és 10 hüvelykes androidos modelleket szintén kínál a vállalat az új 13 hüvelykes YOGA Tablet 2 Pro mellett. A valamennyi méretükben vékony és könnyű tabletek rugalmas használatot kínálnak új, függesztett módjuknak köszönhetően. A három eredeti üzemmód - kézi, döntött és állvány - mellett megjelent a negyedik, amelynél a felhasználók felakaszthatják tabletüket a tartalmak megjelenítéséhez. Válaszul a vásárlói visszajelzésekre, a Lenovo továbbfejlesztette az állvány módnál alkalmazott kitámasztót, hogy stabilabb legyen az eszköz, amikor ujjainkkal nyomogatjuk a 10 pontos multitouch technológiájú képernyőt.

Intel Atom processzor támogatja a továbbfejlesztett hang és kamera funkciókat, köztük a Dolby Audio és Wolfson Master HiFi technológiával támogatott két előlapi hangszórót, valamint a 8 megapixeles hátoldali kamerát. Ugyancsak felszerelték a tableteket egy sor kapcsolódási lehetőséggel: kétsávos Wi-Fi-vel, valamint egy micro USB On The Go (OTG) csatlakozóval, amely lehetővé teszi telefonok feltöltését (külön kábelt igényel). A gyártó 18 órás akkumulátor üzemidőt adott meg a 8 és 10 hüvelykes modelleknél egyaránt.

A YOGA Tablet 2 három képernyőméretben és kétféle operációs rendszerrel vásárolható meg. A Windowst futtató, ébenfekete színű 8 és 10 hüvelykes modellekhez jár egyéves Microsoft Office 365 előfizetés, és a 10 hüvelykes modell esetében kérhető opcionális 4G kapcsolódási lehetőség.

Az Androidot előnyben részesítők számára készítette a Lenovo a platina színű, 8 és 10 hüvelykes YOGA Tablet 2-t, valamint az új, 13 hüvelykes YOGA Tablet 2 Pro-t, amelyek az Android KitKat 4.4-et futtatják. Annak érdekében, hogy gyakorlatilag bárhol elérhessük velük az internetet, a 8 és 10 hüvelykes androidos modellek opcionális 4G kapcsolatot kínálnak.

Ezek az eszközök tartalmazzák a Lenovo prémium appokat, amelyek lehetővé teszik a tableteken tárolt értékes információk egyszerű megosztását, szinkronizálását és védelmét. A SHAREit-tel azonnal megoszthatók az információk több gép között hálózati költségek nélkül, míg a SYNCit tartalék másolatot készít a kapcsolatokról, az SMS-ekről és a hívásnaplókról, illetve visszaállítja azokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.