Ultravékony és könnyű

Látott már átalakítható PC-t?

Az új, erős, óraszíj kivitelű forgópántnak köszönhetően lényegesen vékonyabb és könnyebb elődeinél a YOGA Pro 3, melyet telepakoltak a legmodernebb technológiákkal: QHD+ felbontású képernyő, a legújabb Intel Core M processzor és gazdag JBL audió funkciók jellemzik.

2014.10.12 22:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Lenovo

A YOGA 3 Pro elődjénél 17 százalékkal karcsúbb - 12,8 milliméter vastag - és 14 százalékkal könnyebb, 1,19 kilogrammos. Ezt a Lenovo több mint 800 acél és alumínium elemből álló óraszíj forgópánt rendszere teszi lehetővé. A mérnökök áttervezték az eredeti YOGA forgópántot, amely immár ugyanolyan fokú rugalmasságot kínál, mint a fém óraszíjak. A forgópánt kettő helyett hat fókuszponttal rendelkezik, és ugyancsak hozzájárul a háromféle - klementin narancs, platina ezüst és pezsgő arany - színben megvásárolható YOGA 3 Pro megjelenéséhez.

Adaptív szoftverharmónia
Az alkalmazkodó informatika koncepciójának továbbfejlesztésére és a YOGA reszponzív hardver funkcióinak kiegészítésére a Lenovo megalkotta az új Harmony szoftvert. Így például ha egy e-könyvet olvasunk, a Harmony automatikusan a környezet világításához igazítja a képernyő fényességét és színhőmérsékletét az olvasás kényelmesebbé tétele érdekében. Prezentációs szoftver használatakor az üzemmódtól függően kapcsolja be a mozgással vagy az érintéssel való vezérlést, videonézéskor pedig optimalizálja az audió beállításokat.

A legnépszerűbb alkalmazások közül több mint 50-ben képes optimalizálni a használatot. Emellett ugyancsak felhívja a figyelmet a más YOGA tulajdonosok által hasznosnak talált appokra, és statisztikát közöl arról, hogy az egyes üzemódokban mely appokat használtuk a leggyakrabban.



Optimalizált teljesítmény minden üzemmódban
A 3200x1800 képpontos felbontású (QHD+) képernyő minden üzemmódban - képek szerkesztésekor a laptop módban, online vásárláskor a tablet módban, filmnézéskor a sátor módban és videocsevegéskor az állvány módban - élvezetessé teszi a PC-használatot. A strapabíró Gorilla Glass-szel védett megjelenítőt úgy tervezték, hogy mindenütt jól teljesítsen. Waves Audio technológiájú JBL hangszórói mind a négy üzemmódban automatikusan beállítják a hangot. Így akkor is tiszta lesz a hangzás, amikor a hangszórók nem a felhasználó felé néznek.

Az Intelź Core M processzornak, az 512 GB-ig bővíthető SSD tárolónak és az integrált Intel grafikai rendszernek köszönhetően a felhasználók tetszés szerint futtathatnak egyszerre több programot, tárolhatnak nagyméretű digitális könyvtárakat és játszhatnak le videókat. Kilenc óráig terjedő akkumulátor üzemideje révén a felhasználók hosszabb ideig dolgozhatnak, míg a kapcsolattartáshoz a nagysebességű 802.11 a/c Wi-Fi technológiát használhatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.