Sorry

Az este sok mindenkiben megfagyott a vér

Szerda este háromnegyed tízkor néhány másodpercre leállt a Facebook. De nem kell pánikolni, már megy!

2014.09.03 22:33ma.hu

Az utóbbi hónapokban több gondja is akadt a Facebooknak, jobban mondva több alkalommal is megállt az ütő a felhasználókban. Először június 19-én állt le a legnépszerűbb közösségi oldal, amely a magyarországi felhasználókat mintegy fél órás időtartamban érintette, de világszerte összességében közel egy órát vett igénybe, míg minden helyreállt.

Majd július 3-án reggel 8 óra előtt újra hiba lépett fel a Facebookon, az üzenőfalon csak üres dobozok jelentek meg, a posztok nem frissültek és az alkalmazások is elérhetetlenek voltak. A probléma nem csak Magyarországot érintette, és órákkal később sem volt 100 százalékos az üzletmenet. A felhasználók természetesen ezúttal is a Twitterre özönlöttek, hogy információt szerezzenek.

Ön mit tenne, ha legközelebb azt venné észre, hogy valamilyen hiba miatt leállt a Facebook és átmenetileg elérhetetlenné váltak a cuki macskák és az életbölcsességek? Igen, sokféle lehetőség van, amivel el lehet ütni a váratlanul támadt szabadidőt. De vajon eszébe jutna-e, hogy kétségbeesetten tárcsázza a rendőrség segélyhívó számát?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.