Mentésre fel!

Új gomb a Facebookon

A "Like" és a "Share" után egy újabb gomb jelent meg a legnépszerűbb közösségi oldalon, a Facebookon. Mostantól bárki elraktározhatja az őt érdeklő dolgokat és így az nem fog elveszni a hírfolyam kavalkádjában. Részletek a kattintás után.

2014.07.23 07:04ma.hu
https://newsroom.fb.com/

Előfordult már Önnel, hogy egyik ismerőse feltöltött egy érdekes képet, de mielőtt jobban megnézte volna tovább görgetett és végül megfeledkezett róla? Aztán már nem emlékezett rá, hogy ki is osztotta meg és csak nehezen vagy egyáltalán nem találta meg újra. Nos, a napokban megjelenő új gomb ezt a problémát hivatott megszüntetni. Egyetlen kattintással elmentheti az Önt érdeklő tartalmat, majd miután végignézte a hírfolyamát visszatérhet az igazán fontos dolgokhoz.

A "Mentés" gombbal elraktározhat eseményeket, helyeket, hivatkozásokat, zenéket, eseményeket és sok egyebet is. Tehát ha csak néhány percre néz rá a Facebookra akkor sem marad le semmiről, hiszen akár telefonról is menthet, aztán később visszanézheti, bal oldalt az üzenetek és események fül alatt.

Azt, hogy mit ment el az teljesen privát, csak Ön látja és akárhol, akármilyen készülékkel jelentkezik be, mindig látja az elmentett adatokat. Az, hogy mennyire lesz hasznos ez az újítás majd kiderül, de elsőre nem tűnik butaságnak. Persze a világot nem váltja meg, de nem is ez a cél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.