Újabb modell a finn gyártótól

Bemutatkozott a Nokia E66 - képek a "csinos" kis készülékről

A finn Nokia tegnap mutatta be az új szétcsúsztatható mobilját, az E66-ot, amely a nagyon sikeres E65-ös modell utódjának is tekinthető.

Bemutatkozott a Nokia E66 képgaléria

2008.06.17 09:25Z., ma.hu

A készülék támogatja a GSM, EDGE, WCDMA és HSDPA (3G) szabványokat, aminek köszönhetően a szolgáltatásra előfizetők a 3G lefedettségű területeken villámgyors internethozzáféréshez jutnak. A telefonba 3,2 megapixeles automatikus fókusszal rendelkező kamerát és videótelefonáláshoz szükséges előlapi kamerát építettek be, valamint rendelkezik beépített WiFivel és helyett kapott benne egy A-GPS is. A képernyő egy 2,4 hüvelykes QVGA kijelző, az E66 pedig mindössze 13,6 mm vastag, tehát egy valóban tetszetős, stílusos telefonról beszélünk.


A Nokia tegnap bejelentett készüléke az üzleti szférában is hódítani kíván, így rendelkezik VPN támogatással, és a Word, Excel, PDF és PowerPoint fájlokat is megjeleníti. A modellben van egy üzleti/magán profilváltó is, amely segítségével könnyen válthatunk a munkahelyi e-mailek és dokumentumok, valamint a személyes e-mailjeink között. Az E66 modellbe a gyári specifikációk szerint igen izmos akkumulátor került, hiszen a termék 14 napos készenléti időt biztosít, amely GSM hálózaton 7,5 órás, 3G hálózaton pedig 3,5 órás beszélgetést tesz lehetővé. Azért még senki se rohanjon megvásárolni az új E66-ot, hiszen a telefon előreláthatólag a harmadik negyedévben érkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.