Színes, ragyogó csúszka mobil - inkább nőknek

Megjelent a Nokia 7610 Supernova

A Supernova szériának már megcsodálhattuk két típusát: a Nokia 7510-est és a Nokia 7310-est, de most a gyártó úgy döntött, hogy piacra dobja a harmadik terméket is ebből a szériából, amely többek között egy csúszka mobil.

2008.06.11 07:51ma.hu


Két testvéréhez hasonlóan ennek a telefonnak is ellenállhatatlanul visszatükröző a felülete, ezért ha ránézünk olyan, mintha a fény megtörne rajta. De nem csak az előlapja szemet gyönyörködtetően színes, hanem a hátlap is, amely adja a telefon stílusát. Ha netán megunta ezt a színkombinációt, akkor se dobja ki a hátlapot, ugyanis ahogy azt a Nokiától már megszoktuk ez is cserélhető lesz. 

És hogy még mit tud ez a kis csillogó csúszka mobil? 3.2 megapixeles kamerával felszerelt készülékről beszélünk, FM rádióval, 64 megabájtos belső memóriával, amely microSD kártyával bővíthető. A telefon kizárólag EDGE átvitelre képes, 98x48x15 milliméteres, 99 grammot nyom. Ami talán hátránya, hogy nem rendelkezik 3G-vel, de most őszintén, kit érdekel a 3G – ha lehet egy ilyen telefonja?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.