Zsebünkben a tévénk

Mobiltévé: ...és végre nem akadozik a kép!

A GamaxMédia fejlesztésének hála folyamatosan a lehető legjobb minőségben nézheted az online tartalmakat akár élőben is.

2012.07.17 13:41ma.hu

A gól előtti pillanatban áll meg a kép? Éppen levenné az álarcát a főgonosz, amikor a pixelektől már semmit sem látszunktokat! Szerencsére, megérkezett a GamaxMédia új fejlesztése, amelyből csak annyit veszünk észre, hogy kristálytiszta és akadozás mentes a kép, még akkor is, ha a fél ország velünk együtt izgul a számítógép előtt ülve vagy az okostelefont szorongatva.

A rendszer lényege egyszerűnek tűnik, hiszen a GamaxMédia fejlesztése figyeli a tartalmat lehívó készülékeket és a kapcsolatot, így már eleve olyan jelet küld, amire az eszközünknek a legjobb kép és hangminőséghez szüksége van. Tehát mindenki azt kapja, ami számára a legjobb. Az eredmény pedig a tökéletes minőség.

Az is mindegy, hogy milyen operációs rendszert és eszközt használunk, a lényeg az internetkapcsolat. Windows-os PC, Mac PC, okostelefon, Android, iPhone, iPad, iPad2, SmartTV, vég nélkül sorolhatnánk az eszközöket, amelyeket a GamaxMédia rendszere kezelni képes.

Ami pedig a legjobb, hogy a felhasználóknak nincs más dolguk, mint élvezni a tökéletes minőséget, a fejlesztést ugyanis tévétársaságoknak, internetes portáloknak, színházaknak, sportkluboknak kínálják, illetve mindazoknak, akik kiváló minőségben szeretnék tartalmaikat akár valós időben eljuttatni a fogyasztókhoz.

Hamarosan elérkezik a tökéletes online minőség ideje, így kedvenc tartalmainkhoz bárhol, bármikor hozzáférhetünk, és többé az élő közvetítésekről sem maradunk le. Nem kell a kanapéhoz szögezve várnunk az áhított pillanatokat, élvezhetjük az új rendszer nyújtotta megbízható, akadozás mentes szabadságot.

Ha minden igaz, egyre több tartalomszolgáltató veszi majd igénybe a GamaxMédia rendszerét, így egyre inkább a hétköznapok részévé válik az igazán minőségi szolgáltatás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.