Vodafone TV Angliában

Mobiltévét kínál a Vodafone

A Vodafone Angliában ingyenes tévészolgáltatás "sugárzását" kezdte meg. A hírek szerint azonban a "műsor" egyelőre csak bizonyos Nokia telefonokon elérhető, a többiek csak epekedhetnek.

2009.01.14 08:15Z., ma.hu

Nem olyan régen a Vodafone ingyenes próbaadást indított Angliában. A Babelgum névre hallgató streaming alapon működő TV szolgáltatást a Vodafone az adatkorlátozás nélküli mobilnet kapcsolattal rendelkező előfizetéses ügyfelek számára tette elérhetővé.

Az "adás" elsősorban független tartalomból áll, és különböző rövidebb klipeket tartalmaz a filmek, zene, humor, animáció, természet, utazás és a sport világából. A kategóriákon belül különböző nemzetközi tartalmak és előadók lesznek elérhetők, valamint a népszerű BBC-s sorozatok, például a The Mighty Boosh és a The Office is láthatók lesznek. A nézők a népszerű BBC-s természetfilmek kicsinyített változatait is megnézhetik Sir David Attenborough-val az élen.

A tévéprogramot a Vodafone Live! szolgáltatásán belül lehet megtekinteni, ám az egyelőre csak néhány Nokia telefonon nézhető meg (N96, N95 és 6210.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.