Expecto patronum!

Roxfortból a webre költözik Harry Potter

Hamarosan, áprilisban indul J.K. Rowling, a Harry Potter-történetek írójának Pottermore elnevezésű weboldala, amely lehetőséget ad a rajongóknak arra, hogy felfedezzék varázslótanonc világát és ajándéktárgyak mellett beszerezzék a kalandjairól szóló könyveket elektronikus formában.

2012.03.09 14:21MTI

A Pottermore az eredeti tervek szerint októberben kezdte volna meg működését. A készítők azonban tesztelték az oldalt és egy még inkább felhasználóbarát felület kialakítására irányuló változtatásokat eszközöltek a honlapra várt több millió látogató kedvéért - derült ki a Pottermore oldalon olvasható hivatalos bejegyzésből.

A készítők azt még nem közölték, hogy a hétkötetes széria regényei azonnal elérhetők lesznek-e elektronikus formában.

Az interaktív oldal elkalauzolja a látogatókat a varázslás és boszorkányság világába, oda ahonnan az írónő ötletet merített az angol varázslófiú és barátai történetéhez.

"Itt az ideje csatlakozni a Pottermore-utazáshoz. Hamarosan vége a várakozásnak" - írták a fejlesztők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.