Új megoldások a Ryanairtől

Ryanair: nő a poggyászköltség, ne cipekedjünk

Megnöveli a feladott csomagok után fizetendő díjat a Ryanair légitársaság, hogy arra bátorítsa utasait, csak kézipoggyászt vigyenek magukkal. Európa vezető fapados légitársasága hétfőn jelentette be, hogy május 5-től a feladott poggyászok után az eddigi 9 eurós díj helyett 10 eurót kell majd fizetni.

2008.04.29 14:20MTI

A repülőtéren repülőjegyet foglaló utasok szintén magasabb kezelési költséget fizetnek: a korábbi négy helyett már öt eurót.

A társaság utasai lelkére kötötte, hogy ne lépjék át a tízkilós megengedett személyi poggyászsúlyt, és az interneten rendeljék meg jegyüket.

A csomagdíjak addig fognak növekedni - ígérte a Ryanair - , amíg legalább az utasok fele online jegyvásárló nem lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.