Időjárás

Viharos szél miatt adtak ki figyelmeztetést vasárnapra

Szombat estétől megerősödik az északi szél.

2019.05.11 12:50ma.hu

Szombaton napközben az északkeleti területeken helyenként zivatar kialakulhat. Délutántól, késő délutántól a Dunántúlon is kialakulhatnak zivatarok - az éjféli órákhoz közeledve egyre nagyobb számban - viharos szél (55 - 65, 70 km/h) kíséretében.

Vasárnap a zivatartevékenység az ország középső sávjára korlátozódik. A szombat késő estétől megerősödő északi szél vasárnap a nyugati megyékben nagy területen viharossá is fokozódik (70-80 km/h). Elsősorban a délnyugati tájakon az ismétlődő záporos csapadékból lokálisan nagyobb mennyiség (> 15-20 mm) is eshet - írja az OMSZ.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.