Időjárás

Úgy beázott az iskola, hogy rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el - videó

A Gárdonyi Géza iskolát éppen felújítják, a megbontott tetőszerkezet pedig nem bírta el az elmúlt napok esőzését.

2019.05.08 11:30ma.hu

Beázás miatt szünetel a tanítás hétfőtől a kaposvári Gárdonyi Géza Általános Iskolában - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.

Az önkormányzat Szirják Imrénére, Kaposvár műszak-pályázati igazgatóságának vezetőjére hivatkozva az írta: az oktatás mielőbbi folytatása érdekében felszólították az épület energetikai korszerűsítését végző kivitelezőt, hogy haladéktalanul szüntesse meg a beázást, soron kívül állítsa helyre a tantermeket és kezdje meg a kárelhárítást.

Megjegyezték: az iskolában folyó korszerűsítés érinti a tetőszigetelés javítását is, ezért fordulhatott elő, hogy az épület az elmúlt napok csapadékos időjárása következtében beázott.

Az intézmény Facebook-oldalán olvasható bejegyzés szerint vasárnap arra kérték a dolgozókat, hogy hétfőn gumicsizmában és meleg ruhában jöjjenek dolgozni. Hétfőn képeket töltöttek fel arról, hogy áll a víz az iskola folyosóján és termeiben.

 Az iskola internetes oldala szerint a Gárdonyiba több mint 220 diák jár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.