Időjárás

A fél országra riasztást adtak ki a viharos szél miatt - térképpel

80 km/h-át is meghaladó széllökések is előfordulhatnak.

2019.01.02 15:49ma.hu

A Sopron - Szeged vonal széles sávjában viharossá (ált. 60-85 km/h) fokozódik az északnyugati szél. A 70 km/h feletti széllökések a Dunántúlon és a Budai hegyekben lehetnek gyakoribbak ott időnként a 80 km/h-át is meghaladó széllökések is előfordulhatnak.

Az éjszaka folyamán átmenetileg csillapodik majd a szél, de a Dunántúlon továbbra is viharos lökésekre kell majd számítani - írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Holnap napközben ismét viharossá fokozódik nagy területen az északnyugati szél, nyugaton 70 km/h fölötti, a hegyekben 80-85 km/h körüli széllökések is előfordulhatnak.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.