Időjárás

Csapadékot, hideget hoz 2019

Eső, ónos eső, havazás is lehet.

2018.12.30 12:10ma.hu

2019. január 1-jén többnyire erősen felhős lesz az ég, napközben elsősorban délen, délnyugaton szakadhat ki hosszabb időre a felhőzet. Reggel, délelőtt nyugaton néhol kisebb eső, esetleg néhol ónos eső, majd hosszabb szünet után estétől észak felől egyre több helyen lehet vegyes halmazállapotú csapadék: az északii hegyekben és a Tiszántúlon lehet tisztán hó, másutt eső, havas eső valószínű. A nyugati, délnyugati szél estétől néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és +2 fok között alakul, a szélvédett, de a kevésbé felhős helyeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Január 2-án erősen felhős lesz az ég, de a legtöbb helyen már reggelre felszakadozik a felhőzet, és felhőátvonulások várhatók hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. A nap első felében szórványosan alakulhat ki eső, havas eső, majd napközben hózáporok várhatók. Az északnyugati szél többfelé viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Január 3-án gomolyfelhős idő várható hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Elszórtan alakul ki hózápor. Az északnyugati szél többfelé viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5 és 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +2 fok között alakul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.