Időjárás

Felhős, szeles napunk lesz

Délután 15 fok körül alakul a hőmérséklet.

2017.04.12 07:19ma.hu

Szerdán Északnyugat felől egyre vastagabb felhőzet sodródik fölénk, délen lehet a több napsütés. A köpönyeg.hu jóslata szerint eső nem lesz. Reggel +3, délután 15 fok körül alakul a hőmérséklet (reggel több helyen fordulhat elő talajmenti fagy).

Csütörtökön gyakran lesz erősen felhős az ég, és szórványosan eső, zápor is kialakul. Többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. 15 és 21 fok közötti értékeket mérhetünk. Hidegfront érkezik.

Péntek délelőtt lesz a több napsütés, délután már gomolyfelhős lesz az ég. Egy-egy zápor is kialakulhat. Az ÉNy-i szél erős marad. 15 fok körül alakul a csúcsérték.

Szombaton erősen felhős időre van kilátás, főleg délelőtt záporesőkkel. Élénk lesz a DNy-i szél. A hőmérsékletben lényeges változás nem lesz.

Húsvét vasárnap estig borongós idő valószínű, többfelé esővel, záporral. Estétől aztán átmenetileg csökken a felhőzet. Több helyen válik viharossá az ÉNy-i szél. 11-17 fok várható délután.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.