Időjárás

Szombattól végre javul az idő

Ma még záporok, zivatarok, viharos szél várható.

2017.04.07 07:28MTI

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. Az ÉNy-i szél erős, főleg a középső tájakon viharos lesz. Hűvös, kellemetlen időnk lesz 11 fokos csúcshőmérséklettel. A Köpönyeg.hu jóslata szerint hidegfronti hatás érvényesül.

Szombat délelőtt még erősen felhős lesz az ég, aztán fokozatosan csökken a felhőzet. Záporok alakulnak ki. Délutánra mérséklődik az eleinte még erős légmozgás. 16 fok köré erősödik a felmelegedés.

Vasárnap a napsütést gomolyfelhők zavarják, melyekből elszórtan valószínű zápor. 16 és 21 fok közé melegszik a levegő.

Hétfőn kevés felhő zavarja a ragyogó napsütést, kis eséllyel alakul ki zápor. 20 fok körüli kellemes hőmérséklet ígérkezik.

Kedden ÉNy felől hidegfront érkezik, mely záporokat, zivatarokat és viharossá fokozódó szelet okoz. A front előtt még 21 fok köré emelkedik a hőmérséklet, majd délutántől lehűlésre van kilátás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.