Időjárás

Hidegfronttal indul a tavasz

10 fok körül alakul a hőmérséklet.

2017.03.01 07:19ma.hu

Szerda reggel sokfelé várható eső, záporeső. A délelőtti óráktól kezdve ÉNy felől fokozatosan csökken a felhőzet, délután már a Tiszántúlon is megszűnik a csapadék. Délig az ÉNy-i lesz erős lesz, délután aztán mérséklődik és DNy-ira fordul a légmozgás. 10 fok körül alakul a hőmérséklet. A Köpönyeg.hu jóslata szerint hidegfronti hatás lesz.

Csütörtök délelőtt változóan, délután gyakran erősen felhős lesz az ég, és ekkor északon záporok is kialakulnak. Ismét megerősödik a nyugati, északnyugati szél. 12 fok köré melegszik a levegő.

Pénteken fátyolfelhők szűrhetik a kora tavaszi napsütést, csapadék nem valószínű. A déli szél néha megélénkül. 10 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Szombaton kellemes tavaszi időre van kilátás sok napsütéssel, fátyolfelhőkkel. 14 és 19 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Vasárnap változóan felhős idő várható többórás napsütéssel. Délután északon előfordulhat zápor. 17 fok körül alakulhat a csúcsérték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.