Időjárás-jelentés

Folytatódik a nyár az őszben!

Szeptember közepéig marad a jó idő!

2016.09.10 07:21ma.hu

Vasárnap is folytatódik a meleg, nyári idő, de nem lesz zavartalan a napsütés, kevés gomolyfelhő kialakulhat. Említést érdemlő csapadék azonban nem várható. A légmozgás továbbra is gyenge marad.

Közlekedésmeteorológia

A hétvégén az időjárás jelentősen nem befolyásolja a közlekedést. A meleg okozta koncentrációs zavar, illetve a kora reggeli és az esti órákban alacsonyan járó Nap vakító fénye okozhat balesetveszélyes helyzeteket - írja az eumet.hu.

Hétfőn döntően a napsütés, és a mérsékelt kánikula határozza meg az időjárást. Mérsékelt felhősödések ugyan előfordulnak, de említést érdemlő csapadék nem hullik.

Kedden és szerdán is folytatódik a szeptemberi nyár. Hajnalonként párásságra, majd sok napsütésre, időnként és helyenként jelentéktelen felhősödésekre van kilátás.

A jövő hét második fele sem hoz még előreláthatólag változást. Lehűlésnek, vagy jelentősebb időjárás változásnak nincs sok esélye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.