Időjárás-előrejelzés

Akár 5-10 centi hó is eshet!

Északon hajnaltól havazás kezdődött, havas eső is esik, amit napközben egyre többfelé eső válthat fel.

2016.03.15 08:25ma.hu

Ma éjfélig síkvidéken általában az eső, havaseső mellett időszakos havazás is kialakulhat az országban. Síkvídéken általában említésre méltó, tartósabban megmaradó hó nem valószínű. Borsod megye északi felében kisebb területen azonban 5 cm-t elérő időszakosan megmaradó tapadó hó is hullhat.

Az ország általában magasabban fekvő (kb. 300 méter feletti) részein 5-10 cm-t elérő hó hullhat. Az Északi-középhegység magasabban fekvő területein ez az érték kisebb területen akár a 10 cm-t is meghaladhatja.  - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A hópihék havat jelölnek


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.