Időjárás-előrejelzés

Több hullámban, az ország nagy részén támad az ónos eső

Péntek délutántól a délnyugati tájakon sem zárható ki átmeneti ónos eső, ott ahol a hőmérséklet fagypont közelében marad.

2016.01.08 13:17ma.hu
Ez péntek - Országos Meteorológiai Szolgálat

Ma délutántól a délnyugati tájakon nem zárható ki átmeneti ónos eső, ott ahol a hőmérséklet fagypont közelében marad. Éjjel és szombat napközben legnagyobb eséllyel az ország északkeleti, északi harmadán várható vegyes csapadék; az eső mellett ónos eső, fagyott eső, hó is lehet. Szombat napközben egyre inkább az eső lesz a jellemző. Friss összefüggő hóréteg (kb. lepel - 5 cm) inkább csak az északkeleti határvidéken (elsősorban Borsod északi felén) lehet.

Ma is és szombaton is lesznek tartósan ködös területek, nagyobb valószínűséggel az ország keleti, északkeleti felén, illetve délnyugaton.

A fagyos területeken továbbra is bármikor lehet ónos szitálás.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.