Időjárás

Ide jöhet ma meg az ónos eső

Vas, Zala és Baranya megyében lesz érdemes ma nagyon óvatosnak lenni. A köd miatt meg majdnem mindenütt. Holnap észak-keleten komorodhat el az idő.

2016.01.08 11:28ma.hu

Délutántól a délnyugati tájakon előfordulhat ónos eső, ott, ahol a hőmérséklet fagypont közelében marad - figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Éjjel és holnap napközben viszonyt legnagyobb eséllyel az ország északkeleti, északi harmadán várható vegyes csapadék; az eső mellett tartós ónos eső is lehet Pest, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Holnap napközben egyre inkább az eső lesz a jellemző. Északon kisebb havazás is előfordulhat - írta a Hirado.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.