Vihar

Elképesztő módon szabadult ki a Dózsa György úti aluljáróban egy sofőr

A VI. kerületi Dózsa György út - Podmaniczky utca kereszteződésében a vasúti felüljáró alatt akkora víz állt, hogy az életüket mentették az autósok.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2015.08.18 09:25ma.hu
Vízben elakadt gépjármű Budapesten, a VI. kerületi Dózsa György út - Podmaniczky utca kereszteződésében a vasúti felüljáró alatt MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Ripost információi szerint legalább száz autó ment menthetetlenül tönkre csak Budapesten a hétfő esti özönvízben. Köztük van az a kocsi is, amelyik a Dózsa György úti aluljáróban merült el, a Podmaniczky úti kereszteződésnél.

Vezetője szemtanúk szerint az áradatban a kocsi ajtaját sem tudta kinyitni, így kénytelen volt az utolsó pillanatban leengedni az ablakokat és kimászni. Ekkor már több, mint egy méteres víz ömlött az aluljáróban!

A lélekjelenlétét megőrző vezető ezután értékeit, telefonját a feje fölött tartva, egy kézzel kapálódzva úszott el egy biztonságosnak tűnő pontra. Onnan nézte végig, ahogy a kiérkező tűzoltók kivontatják a vízből valószínűleg örökre tönkrement autóját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.