Itt a vihar

Fákat csavart a vihar Fertőszentmiklós térségében, sok helyen nincs áram

Fákat csavart ki, faágakat és felsővezetékeket tépett le a jégesővel, felhőszakadással és viharos erejű széllel lecsapó vihar szombat délután a Fertőhomok, Hegykő és a 85-ös út által határolt területen, jelenleg 3200 fogyasztónál nincs áram.

2015.07.25 17:42MTI

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy a soproni, a csornai és kapuvári hivatásos, valamint a hegykői, fertőrákosi, peresztegi, bősárkányi és nagylózsi önkéntes tűzoltókat már harminc helyre riasztották.

Hozzátette: a leszakadt felsővezetékek miatt jelenleg öt településen - Fertőszentmiklóson, Fertőhomokon, Nagycenken, Pinnyén és Hegykőn - van áramkimaradás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.