Kárjelentés

Vihar - Sérült épületek, kidőlt fák Szabolcsban

Kétszáz négyzetméteren bontotta meg a viharos szél a vásárosnaményi általános iskola tetejét, és több fa is kidőlt az intézmény udvarán.

2015.07.25 09:47MTI

A beregi város Táncsics Mihály utcájában húsz négyzetméteren sérült meg egy lakóház teteje, a Petőfi Sándor utcában egy háromemeletes társasház tetejét rongálta meg a szél, illetve egy nagyméretű fa az egyik lakóház kerítésére borult - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Dóka Imre elmondta: a Tamási Áron utcában akácfa dőlt egy autóra, a Rákóczi utcában több épületben keletkezett kisebb kár. Utóbbiban vakolat- és tetősérüléshez kérték a tűzoltók segítségét, csakúgy mint Zsurkon az óvoda épületénél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.