Meteorológia

Még ne tegyük el az esernyőt

Várható időjárás az ország területén szerda estig:

2015.05.26 16:08MTI

Jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég, kedden főleg középen és keleten, szerdán a Dunántúlon és a Duna vonalában lehet szakadozottabb a felhőzet. Sokfelé várható eső, zápor, a középső és északkeleti országrészben helyenként felhőszakadással kísért zivatar is kialakulhat. Szerdán északkeleten területi átlagban is nagy mennyiségű csapadékra van kilátás. Az északnyugati szél kedden csak a Dunántúlon lesz erős, olykor viharos, majd emellett szerdán az északira forduló szelet az Alföld északi részén és a Zemplén térségében is kísérhetik viharos lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 14 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 13, 19 fok között valószínű.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.