Időjárás-figyelmeztetés

Beköszöntött a "Holnapután" Szerbiában? - drámai fotók az időjárásról

Előfordul, hogy ha igen nagy mennyiségben esik jég valahol, akkor emiatt téli jelleget is ölthet a táj, de a képeken látható jelenség a magyar meteorológusokat is meglepte. Friss képekkel!

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2015.05.24 23:01ma.hu
KATT!

Jégtáblák, zivatar után? Előfordul, hogy igen nagy mennyiségben esik jég és emiatt akár téli jelleget ölthet a táj, de a képeken látható jelenség a hazai meteorológusok számára is hihetetlen - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán a képekkel kapcsolatban, melyek 2015. május 24-én délutáni készültek Szerbiában, a Vaskapu-szorosnál fekvő Galambóc településről.

És ha már itt tartunk, a vasárnap esti órákban délkelet felől hazánkat is elérték intenzív zivatarok. Reméljük, nálunk nem lesz ilyen eredménye...

Kattintson még több képért!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.