Időjárás

Zápor, zivatar is jöhet

Legyen mindenkinél esernyő a biztonság kedvéért. Várható időjárás holnap estig:

2014.03.22 17:32MTI

Az éjszakai órákban nyugat felől megnövekszik, helyenként meg is vastagszik a felhőzet, néhol zápor kialakulhat. Vasárnap a Tiszántúlon süthet ki még hosszabb időre a nap, másutt egyre vastagabb felhőzetre számíthatunk. A déli óráktól főként a Dunántúlon, estefelé már keleten is eső, zápor várható,egy-egy zivatar sem kizárt. A déli, délnyugati szél napközben többfelé megerősödik, nyugaton néhol viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 17 és 22 fok között valószínű, északnyugaton késő délután már több fokkal hűvösebb lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.