Gazdikeresők

Kidobott kutyák ünnepi köntösben

Az Állategészségügyi Szolgálat, régebbi csúfnevén a Sintértelep, minden alkalmat megragad, hogy új gazdikat keressen a bekerült kutyáknak.

2014.03.15 17:27ma.hu
Fotó: Facebook

Jó ideje már új szelek fújnak az Állategészségügyi Szolgálatnál is. Közösségi oldalukon reklámozzák a hozzájuk bekerült jószágokat, rácáfolva a nehezen kiirtható előítéletekre, amely többek között a "sintértelep" elnevezéssel bélyegezte meg őket.

A napokban felkerült posztban éppen az aktuális ünnepet ragadták meg ahhoz, hogy felhívják a figyelmet a kidobott kutyák örökbefogadására - ugyanis erősen telt házzal működnek az utóbbi időkben.

A hely pedig kell, mert özönlenek a befogott és leadott állatok. Mivel kötelességük elhelyezni minden hozzájuk kerülő jószágot, ezért a közösségi háló segítségével is, modern marketingtechnikával kampányolnak a jó cél érdekében - hogy helyet nyerjenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.